Webinar for teachers image 3
Webinar for teachers image 3
Date
Среда 26 ноември 2014 - 10.00
Локација
Вебинар за наставници

Вебинарите се осврнуваат на важни прашања поврзани со карактеристиките на континуираниот професионален развој, што можат тренерите да направат да ги поттикнуваат наставниците постојано да се усовршуваат, ќе се споделат бесплатни видео материјали на повеќе теми од интерес и истражувања спроведени на оваа тема.

Секојдневно ќе се емитува по еден вебинар во утринските и попладневните часови. 

Дознајте повеќе.

Гледај, учи и вежбај: Видео материјали за Континуираниот професионален развој и соработка

Датум: среда, 26 ноември

Време: 10.00 и 16.00 часот

Британски совет подолго време нуди семинари на кој стручни лица го споделија своето знаење, што доведе до многу снимени материјали. 

Лорен Кенеди со вас ќе ги сподели материјалите кои се бесплатни и кои ќе може да ги користите во време кое ви одговара. 

Дознајте повеќе.

Споделете на социјални мрежи