Doctoral Dissertation Grants image
Date
Понеделник 20 Март 2017 - 12.00 до Среда 26 Април 2017 - 23.59
Локација
Онлајн

Меѓународната фондација за истражување за образование на англиски јазик со задоволство го објавува повикот за грантови за докторски дисертации за 2017 година.

Грантовите се во висина до 5,000 американски долари и се наменети за успешни кандидати кои истражуваат различни области од образованието за англиски јазик. Рокот за пријавување е 26 април 2017 година.

Овој повик е организиран во соработка со Одделот за сертифицирање на англиски јазик при Универзитетот Кембриџ и Британски совет.

Пишете на info@tirfonline.org ако имате прашања за грантовите или за повеќе информации посетете ја официјалната веб страница.

 

Споделете на социјални мрежи