Date
Четврток 04 June 2015 - 19.15
Локација
Следете го доделувањето на наградите ЕЛТонс

Дознајте ги овогодинешните новини и иновации во светот на наставата по англиски јазик

Не пропуштајте ја можноста во живо да го проследите доделувањето на наградите за внесување новитети во наставата по англиски јазик. Cambridge English е покровител на единствените меѓународни награди ЕЛТонс што се доделуваат за иновации во наставата. Се наградуваат оние образовни ресурси кои им помагаат на слушателите и наставниците да ги постигнат своите цели.

Гледајте го доделувањето на наградите ЕЛТонс во живо

Следете нè во живо во 19:15 часот во четврток, 4 јуни и дознајте ги победниците на престижните награди ЕЛТонс. Дознајте кој е номиниран за наградите ЕЛТонс за 2015 и како се избрани.

Твитајте со #ELTons2015 и добијте награда

Споделете ваши размислувања или коментари, поставете прашања и споделете искуства на Твитер со #ELTons2015. Најинтересните твитови ќе ја добијат следнава серија публикации за иновативност од Британски совет:

  • Иновации во континуираното професионално усовршување за наставниците по англиски јазик
  • Иновации во образованието и обуката на наставници - почетници
  • Иновации во новите технологии за наставниците по англиски јазик
  • Иновации во наставата по англиски јазик за мигранти и бегалци

Достигнете го врвот во вашата наставничка кариера

Како светски експерти за англиски јазик, ние сме посветени на англискиот јазик и на сите кои го предаваат. Преку нашите обуки за наставници,стручните совети и советитите за реализација на наставата, материјалите и мрежите за поддршка, тука сме да ви помогнеме да станете подобри наставници по англиски јазик. Дознајте повеќе за нашата работа со наставниците по англиски јазик во Македонија.

Споделете на социјални мрежи