ELTons 2017 image
Date
Понеделник 12 Септември 2016 - 15.26 до Петок 04 ноември 2016 - 23.59
Локација
Онлајн натпревар

Дали во последниве две години сте подготвиле креативни продукти или услуги на англиски јазик? 

ЕЛТонс се единствените меѓународни награди кои се доделуваат како признание за иновативноста во областа на наставата по англиски јазик

Категориите за кои може да се пријавите годинава се: 

  • иновации во подготовка на курсеви, 
  • ресурси за ученици,
  • ресурси за  наставници, 
  • дигитални иновации и
  • локални иновации.

Пријавите ги разгледува комисија од експерти од областа на англискиот јазик. Сите што се влезени во потесен круг ќе бидат информирани во март, а победниците ќе бидат објавени на церемонијата која ќе се одржи во Лондон во јуни 2017 година

Рокот за пријавување е  4 ноември 2016 година.

Дознајте повеќе за категориите и како да се пријавите на  веб-страницата на ЕЛТонс 2017

Доколку имате прашања, упатете ги на eltons@britishcouncil.org.

Споделете на социјални мрежи