English live chat image
Date
Среда 04 Март 2015 - 14.00
Локација
На фејсбук

Придружете ни се на забавна и интерактивна сесија со нашиот тренер од Велика Британија. Ќе ги разгледуваме различните акценти во Велика Британија и ќе дискутираме како навистина се зборува таму. 

Имате можност да поставувате прашања во живо и да зборувате со нашиот тренер на англиски. Подгответе се за првата од четирите  забавни и интерактивни сесии кои ќе се одвиваат само на англиски јазик!

Прва тема: Јазикот во Велика Британија – како луѓето навистина зборуваат таму?

Датум: среда, 4 март од 14:00 – 15:00 часот

Придружете ни се на фејсбук и користете го хаштагот #EnglishChatLive.

Подгответе се и се читаме во среда! Ве очекуваме!

Споделете на социјални мрежи