Date
Петок 10 Март 2017 до Сабота 01 Април 2017
Локација
Преземете ја апликацијата

Нашата Playtime апликација за деца има анимирани песни, приказни и игри кои се дизајнирани од стручњаци за учење јазик во Британски совет. Преземете ги сите видеа за да може да ги гледате кога сакате, дури и без интернет пристап.

Како родител, може да го следите напредокот кој го прави вашето дете со апликацијата во посебен дел за родители. Апликацијата има бесплатна содржина, и по желба, родителите може да купат дополнителни приказни и песнички.

И вашето дете може да учи англиски со забавната Playtime апликација за Ајфон и Ајпад.

Споделете на социјални мрежи