Premier Skills English image
Date
Понеделник 02 Март 2015 - 17.00 до Петок 27 Март 2015 - 23.59
Локација
Онлајн

Дали сте наставник или студент по англиски јазик? Дали сакате да добиете фантастична награда?

Тогаш учествувајте во нашиот Натпревар за наставен час!

Сѐ што треба да направите е да:

1) oтидете на веб-страницата.

2) погледнете едно од понудените видеа.

3) Создадете наставен час користејќи го нашиот онлајн формулар.

За деталите за овој натпревар прочитајте ги условите за учество. Краен рок за пријавување е 17.00 часот во петок, 27 март 2015 година.

Споделете на социјални мрежи