Teachers in training image
Date
Сабота 14 февруари 2015 - 10.00
Локација
Основно училиште „Коле Канински“, Битола

Наставници од Битола и регионот, подгответе се за следниве работилници:

  • ‘Don't be a bore! Let's get creative with reading’ и
  • ‘Task based learning’. 

Место: Основно училиште „Коле Канински“

Време: 10.00-14.30 часот

Заинтересирани? Пријавете се со праќање на порака не подоцна од 11 февруари. 

Се гледаме!

Споделете на социјални мрежи