Teachers in training image
Date
Сабота 21 февруари 2015 - 10.00
Локација
Средно училиште „Славчо Стојменски“, Штип

Наставници од Штип и регионот, ве очекуваме на следниве работилници за профсионален развој:

  • ‘Don't be a bore! Let's get creative with reading’ и
  • ‘Task based learning’. 

Каде? Средно училиште „Славчо Стојменски“

Време: 10.00-14.20 часот

Ако сакате да учествувате, пратете нѝ порака не подоцна од 18 февруари.

Споделете на социјални мрежи