Female teacher in classroom image
Date
Сабота 14 февруари 2015 - 10.00
Локација
Средно училиште „Јане Сандански“, Струмица

Наставници од Струмица и регионот - работилниците ‘Now that’s a good test!’ и ‘Developing your own blog’ ќе бидат организирани кај вас. 

Место: Средно училиште „Јане Сандански“ 

Траење:  10.00-14.20 часот

Пријавете се за учество со порака не подоцна од 11 февруари.

Споделете на социјални мрежи