ukvi webinar
Date
Четврток 26 May 2022 - 13.00

Британскиот совет со задоволство ве поканува на овој вебинар во партнерство со Канцеларијата за визи и имиграција на Обединетото Кралство.

Оваа сесија е наменета за образовни агенти кои им помагаат на своите студенти со нивните пријави за виза во Обединетото Кралство. Придружете се на овој вебинар за да ги дознаете новостите за пријавување за студентска виза и патот до дипломирање.

Вебинарот е бесплатен и е отворен за сите агенции и индивидуални агенти во следните земји: 

 • Албанија
 • Ерменија
 • Азербејџан
 • Босна и Херцеговина
 • Грузија
 • Израел
 • Казахстан
 • Косово
 • Црна Гора
 • Северна Македонија
 • Турција
 • Србија
 • Узбекистан

Вебинарот ќе трае 45 минути, вклучувајќи можност за сесија за прашања и одговори достапна на крајот. 

Датум: четврток, 26 мај

Време: 12.00 часот по Гринич (по локално време во ОК)

Говорник: Ширин Наби, регионален менаџер за комуникации

Регистрирај се сега.

Споделете на социјални мрежи