Frantics е игра за PlayLink, што ја подготвија NapNok Games во партнерство со Sony XDev. Играта е колекција од мини игри од различни жанрови, од возбудливи акциски тепачки до подеднакво возбудливи стратешки игри. Предизвиците ги води итар, манипулативен и... шармантно нефер Лисец. Тој ќе направи се за да предизвика контроверзи, да поттикне озборување и разни ујдурми. Сите играчи се борат да освојат што е можно повеќе круни во текот на играта – но Лисецот воведува и втора валута, парички, што може да се користат за подмитување, саботажа и различни подметнувњ.

Frantics, race
Споделете на социјални мрежи