Британски совет и ЦЕБ, независна компанија за истражувања, Ве покануваат да учествувате во анкета за услугата на Британски совет

Анкетата ќе ни помогне да обезбедиме врвна услуга за нашите корисници што ќе ја прилагодиме на Вашите потреби. Би сакале да дознаеме какви се Вашите ставови и што сметате дека е важно кога е во прашање нашата услуга. 

За да ви се заблагодариме што ни помогнавте, можете да ја внесете Вашата електронска адреса на крајот на анкетата и да станете потенцијален добитник на награда. Наградите се разликуваат по региони, а ние ќе Ве контактираме кон крајот на април доколку сте добитник. 

Оваа анкета трае отприлика пет до десет минути. Одговорите ќе се користат само за да ја анализираме нашата услуга за корисници, затоа Ве молиме бидете искрени и директни. Ви благодариме на одвоеното време за да одговорите на анкетата.

Следете ја оваа врска за да одговорите на анкетата. 

Споделете на социјални мрежи