Подобрете го зборувањето во реални конверзации.

Подобрете ги васите вештини за слушање со гледање и слушање на кратки, секојдневни разговори на англиски. Видеата и аудио содржините покриваат теми како давање комплименти и како да се напише кратка биографија, а некоисе со аудио скрипти и вежби за знаење.

ОВАА ПОПУЛАРНА АПЛИКАЦИЈА КЕ ВИ ПОМОГНЕ

  • Да го подобрите вашето знаење преку читање со аудио скрипта
  • Да го проширите вашиот фонд на зборови со учење на дефиниции на клучни зборови за секоја епизода
  • Тестирајте колку разбирате преку одговарање на вежби за знаење
  • Подобрете го слушањето со успорување на аудио снимката

Преводот е одличен! Навистина е од помош за ученици и наставници кои би сакале да го истражат писмениот дијалог пред да го проверат видеото. "

Дополнителни страници

Споделете на социјални мрежи