PAAAAAHHHHNG!

Играчите се соочуваат во обид да се исфрлат од натпреварот. Овој познат простор на игра брзо се менува и мутира и ги принудува играчите да се прилагодат за да останат во игра. 

Споделете на социјални мрежи