Google Tilt Brush

СИТЕ МЕСТА ЗА РАБОТИЛНИЦАТА  СЕ ВЕЌЕ РЕЗЕРВИРАНИ.

2 НОЕМВРИ, 17.00–22.00
3 НОЕМВРИ, 17.00–22.00
4 НОЕМВРИ, 10.00–20.00
Младински културен центар

Дали сте визуелен уметник, творец на игри, 2Д/3Д дизајнер или сте само фан на виртуелната реалност? Придружете ни се и погледнете како се користи опкружување на виртуелна реалност како платно за Вашата имагинација.

На оваа едночасовна работилница Вашиот личен тренер ќе ви ги претстави основите на Tilt Brush на Гугл. Tilt Brush Ви овозможува да сликате во виртуелно реален 3Д простор со разни четки и алатки. Учесниците во работилницата ќе имаат можност 50 минути да творат сами!

Пријавете се овде.