Oculus Medium
©

Creative Commons

СИТЕ МЕСТА ЗА РАБОТИЛНИЦАТА  СЕ ВЕЌЕ РЕЗЕРВИРАНИ.

2 НОЕМВРИ, 17.00–22.00
3 НОЕМВРИ, 17.00–22.00
4 НОЕМВРИ, 10.00–20.00

Младински културен центар

Дали сте уметник заинтересиран да навлезе во дигиталниот свет? Резервирајте еден час за неверојатно искуство и совладајте ја програмата Oculus Medium.

Oculus Medium е тродимензионално ВР искуство што Ви овозможува да вајате, моделирате, сликате и создавате опипливи предмети во ВР опкружување. Medium Ви овозможува да создадете впечатливи уметнички дела, без разлика дали сте комплетен почетник, надежен креативец или професионален уметник. Medium користи контролори на допир што овозможуваат интуитивни гестови и движења со рацете за природно, тактилно искуство. 

Пријавете се овде.