Raining Blobs е предизвикувачка, брза игра сложувалка за играчници во која треба да ги вклопите блоковите што паѓаат, а има преслатка пиксел уметност во аниме стил. Докажете дека можете да преживеете во бесконечниот дожд од капки со најмногу 16 играчи.

Споделете на социјални мрежи