Ова дело на Mbryonic е забавно ВР искуство што се одвива во виртуелна верзија на музејот Тејт Модерн. Делото е инспирирано од три дела на Гоја: „Ридот Сан Исидро“, „Аџилакот на Сан Исидро“ и „Големиот јарец“. Ова дело и нуди на публиката весел поглед на аџилакот на мрачни ликови кои одат на испосништво под будното око на демонски идол.

The sleep of reason still produces monsters,1
Споделете на социјални мрежи