Sonder е научно-фантастична авантуристика игра, со мистерија, во трето лице, каква што не сте играле досега. Се работи за интерактивен нелинеарен временски круг, во кој имате целосна контрола врз просторот, времето и животот на сите во него. 

 

Sonder. Episode ONE
Споделете на социјални мрежи