ВР игра што користи вистински велосипед како алтернативен контролер. Вие играте робот-курир во град изолиран од надојдениот океан. Мора да ја завршите дневната тура најбрзо што можете, да ги избегнете многубројните пречки што Ви стојат на патот и да ги фрлате пакетите насекаде.

Споделете на социјални мрежи