London skyline image
London skyline image ©

Mat Wright

Date
Понеделник 01 June 2015 - 09.00 до Вторник 02 June 2015 - 17.00
Локација
Конференциски центар „Кралицата Елизабета II“, Лондон

Going Global е годишна конференција на Британски совет која ги зближува лидерите од областа на образованието да дискутираат на горливи теми. Управниот одбор веќе се подготвува за конференцијата која ќе се одржи од 1 -2 јуни 2015 година во Конференцискиот центар „Кралицата Елизабета II“ во Лондон. Темата ќе биде објавена на Going Global 2015 неделата од понеделник, 14 јули 2014, по што следува отворен повик за пријави.

Category icon
General
Споделете на социјални мрежи