Word on the Street image
Word on the Street image
Date
Понеделник 23 June 2014 - 11.00 до Петок 18 Јули 2014 - 11.30
Локација
МРТ1

Гледајте ги сите 20 епизоди од првите две сезони на вашата омилена ТВ серија „Word on the Street“, која ви помага да го подобрите вашиот англиски јазик на забавен и информативен начин. Сега и со македонски превод за уште подобро учење. Секој работен ден во период од четири недели, од 23 јуни до 18 јули на МРТ1. Следете ја програмата и искористете најмногу ова лето.

learnenglish.britishcouncil.org/en/word-street

Tag icon
Learn English, ELT
Споделете на социјални мрежи