Woman with laptop image
Woman with laptop image
Date
Четврток 01 Јануари 2015 - 00.00 до Сабота 31 Јануари 2015 - 00.00
Локација
Онлајн

Наставници ширум светот може да бидат дел од оваа петсеместрална онлајн пост-дипломска програма (во времетраење од две и пол години). Подготвена е во соработка помеѓу Универзитетот Southampton и Британски совет и нуди пост-дипломски студии во клучните области на теоријата и праксата во Применетата лингвистика и Предавање на англиски јазик. Следниот циклус започнува во јануари 2015 година.

Повеќе информации на веб страницата на Универзитетот Southampton.

Category icon
General
Споделете на социјални мрежи