Date
Петок 20 Јануари 2017
Локација
КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ

9–11 ФЕВРУАРИ 2017 | БЕЛЕКСПОЦЕНТАР, БЕЛГРАД 

Регионалната конференција и саем „Нови технологии во образованието” имаат за цел подигање на свеста за значењето на употребата на нови технологии во образованието. Настанот ќе се одржи во Белекспоцентарот во Белград од 9 и 11 февруари 2017 година.

Во овие три дена учесниците ќе можат да слушнат повеќе од 120 говорници од регионот и Обединетото Кралство кои ќе ги споделат своите искуства и идеи. На саемот ќе имаат шанса да ги видат и пробаат производите и услугите на повеќе од 50 меѓународни компании кои ќе ги изложуваат своите технолошки решенија. 

Споделете на социјални мрежи