Laboratory technical skills
Laboratory technical skills
Date
Понеделник 22 Септември 2014 - 00.00 до Петок 26 Септември 2014 - 00.00
Локација
Лондон

• Научете повеќе за алатките и процесите на политиката за обезбедување квалитет и од прва рака видете како тие се применуваат во разни институции

• Поврзете се со клучните експерти од Велика Британија и пошироко

• Искористете го наученото за развивање и анализирање на вашиот национален систем

За кого е наменета обуката?

• Чинители кои работат во областа на техничкото образование и вештини

• Лица кои ги развиваат квалификациите

• Лица од повисоки позиции кои работат во образованието

• Специјалисти од областа на акредитација и оценување

• Претставници од работодавачите

Важни информации:

• Копија од програмата може да најдете подолу

• Во сумата од £700 се вклучени приемот, презентациите од клучните експерти, посети, ручек, локален транспорт

• Тимот на Британски совет во Лондон не може да помогне со сместување за овој настан. Дополнителни информации за сместување може да најдете на веб-страницата на Обезбедување квалитет

За подетални информации, прочитајте ја деталната програма или пратете е-порака до  jack.green@britishcouncil.org

Целосната листа на семинари и работилници е овде.

Tag icon
ELT, Education, skills
Category icon
seminar
Споделете на социјални мрежи