UK Skills Seminar Series
UK Skills Seminar Series
Date
Понеделник 12 Јануари 2015 - 00.00 до Четврток 15 Јануари 2015 - 00.00
Локација
Кардиф

Обуката има за цел да им помогне на учесниците да ги разберат политичките, економските и општествените двигатели за реформи во системот за Техничко и стручно образование и обука во Обединетото Кралство. 

Дознајте повеќе и пријавете се најдоцна до 31 декември 2014 година.

 

Дознајте повеќе за нашата понуда на семинари во Велика Британија 2014-2015.

Споделете на социјални мрежи