SEE into the Future image

Придружете се на нашата иницијатива во источна и јужна Европа и централна Азија која се осврнува на важни прашања за унапредување на вештините, претприемаштвото и вработувањето.

Прочитајте што велат британските и меѓународни експерти за сегашната состојба со вештините, претприемаштвото и вработувањето во нашата серија трудови.

#SeeIntoTheFuture нуди за секого по нешто. 

Конференцијата „SEE Into the Future“ се одржа во Астана на 18 и 19 ноември 2014 година. Дознајте повеќе за конференцијата. Заедно со нашите меѓународни партнери, на едно место собравме претставници од државни институции, универзитети, факултети и стопанството од Казакстан, околните држави и Велика Британија.

Ако сте студент или сте дипломирале во Велика Британија, предлагаме да ги погледнете снимените онлајн дискусии со универзитети и бизниси.

Посетете ја нашата страница за јазичен натпревар за да дознаете како може да освоите бесплатен јазичен курс во Велика Британија.

Посетете ја нашата интернет страница и #SeeIntoTheFuture заедно со нас.

Споделете на социјални мрежи