Серија веб семинари за наставници 2014-15
Серија веб семинари за наставници 2014-15

Серијата веб семинари на Британски совет се настани за наставници по англиски јазик организирани во Обединетото Кралство уште од 2010 година со една цел – обезбедување професионално усовршување на наставниците и подобрување на наставата во училницата.

Само во 2013-14 година, овие настани ги посетиле над 1000 наставници во Обединетото Кралство, а 5000 наставници од 96 земји биле дел од преносите во живо.

Серијата веб семинари има за цел да ги приближи професионалците од областа на англискиот јазик да дискутираат на најновите теми. 

Погледнете ги веб семинарите кои се веќе закажани до јуни 2014 година.

Во делот за минати семинари може да видите снимки од  Марио Ринволукри, Кетрин Волтер, Мајкл Свон, Џејми Кеди и многу други.

 

 

Споделете на социјални мрежи