Preparation for Cambridge English exams

Пронајдете подготвителен курс

SCHOOLFINDER

Барате подготвителен курс за испит во градот во кој живеете? Посетете го нашит регистар на училишта SchoolFinder и најдете го училиштето и подготвителниот курс кој одговара на вашите потреби.

 Материјали за подготовка на Британски совет

АПЛИКАЦИИ ЗА УЧЕЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Апликациите за учење англиски јазик можете да ги превземете преку својот мобилен телефон или таблет! Превземете ги нашите Android, iPhone или iPad, bada, Blackberry и Ovi апликации кои ќе ви помогнат во учењето на англискиот јазик. 

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА ЗА УЧЕЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК: ГРАМАТИКА И ВОКАБУЛАР

Во делот граматика и вокабулар на нашата бесплатна интернет страница за учење англиски јазик можете да учите и да вежбате граматика и вокабулар со помош на објаснувања, активности и игри.  

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА ЗА УЧЕЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК: СЛУШАЊЕ И ГЛЕДАЊЕ

Во делот за слушање и гледање на нашата бесплатна интернет страница за учење англиски јазик можете да слушате и гледате аудио и видео датотеки на својот компјутер или mp3 уред. 

УЧЕЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ТИНЕЈЏЕРИ: МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИСПИТИ

Ако ви се потребни подготвителни материјали или совети за учење, нашата интернет страница за испити ќе ви биде многу корисна бидејки дава совети како да добиете најдобри оценки на испитите по англиски јазик. Ги покрива вештините за слушање, читање и говорење.    

УЧЕЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА

Интернет страницата учење англиски јазик за деца содржи мноштво од бесплатни игри, песни, приказни и активности со помош на кои децата на забавен начин го учат англискиот јазик.

Подготвителни материјали за испитите на Cambridge English

ПОДГОТВИТЕЛНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИСПИТИТЕ

Може дополнително да се подготвите со помош на бесплатните ресурси за подготовка на Cambridge English. Осмислени се од стручњаци кои ги подготвуваат испитите. 

КНИГИ ЗА УЧЕЊЕ

Може да најдете голем избор на учебници, тестови за вежбање и материјали за учење од различни издавачи кои ќе ви помогнат во подготовка на испитите. Пронајдете го она што ви треба.

Контактирајте нé

За повеќе информации за испитите, ве молиме да нé контактирате

Споделете на социјални мрежи