Exam roadmap infographic image

 

Ако знаете или мислите дека треба да полагате испит по англиски јазик, кој е тестот кој ќе ви одговара? Дали ви е потребен за натамошно школување или пак на работа? Дали ви треба доказ дека знаете англиски за работна виза или за студии во странство? Или ви треба информација која ќе ја споделите со вашето дете?

Зачувајте го овој инфографик за да дознаете кој тест/испит по англиски јазик најдобро одговара на вашите потреби.

Прочитајте повеќе зошто треба да полагате испит во Британски совет и дознајте кои испити ги нудиме.

Споделете на социјални мрежи