Нашиот тим набргу ќе стапи во контакт со Вас за да поразговараме за потребите од познавање на англискиот јазик во Вашата компанија

Во меѓувреме, дознајте нешто повеќе за Аптис - флексибилен и евтин тест за брза проценка на нивото на знаење на англискиот јазик на сегашните или идни вработени лица: 

За повеќе информации во врска со Аптис тестот, контактирајте нè.

Споделете на социјални мрежи