„Premier Skills English“ - нашата меѓународна соработка со Премиер лигата има за цел да им помогне на оние кои учат англиски јазик ширум светот.

Нашата веб страница „Premier Skills English“ нуди голем избор на бесплатни материјали за учење чија содржина е поврзана со највозбудливото фудбалско првенство.

Веб страницата нуди и голем избор на наставни материјали и часови кои ќе им помогнат на вашите ученици во вежбањето на англискиот јазик со омиленото светско хоби.

2018 Светско првенство во фудбал

Вклучете се во наградната игра „The Premier Skills English“, споделете ги вашите предвидувања и освојте дрес од вашиот омилен клуб!

За да се вклучите во наградната игратреба да ја дадете вашата прогноза за секој фудбалски меч на Светското првенство.

Дознајте повеќе за наградната игра:

Споделете на социјални мрежи