Webinar series: All about Aptis

Ако планирате да полагате Аптис и сакате да дознаете повеќе за форматот на тестот, придружете се на нашата серија на бесплатни вебинари. Нашите експерти за Аптис ќе го објаснат форматот на сите делови на тестот  и ќе споделат совети за тоа како да се подготвите.

ЗА ВРЕМЕ НА ВЕБИНАРОТ ЌЕ БИДЕ ОПФАТЕНО:

  • формат на тестот за секоја од вештините
  • типови на задачи во секоја компонента со примери
  • што да очекувате за секоја вештина и за различните нивоа на ЦЕФР
  • совети и стратегии за тоа како да се подготвите и да одговорите поуспешно

Сериите покриваат различни типови на Аптис, па затоа одберете го типот кој планирате да го полагате од листата подоле каде може да ги видите достапните сесии и регистрирајте се. 

Aptis General

Наслов на темата Датум Време Линк за регистрација
Аптис општ: читање и пишување 2 јуни 2020 17.00 Регистрирајте се тука
3 јуни 2020 10.00 Регистрирајте се тука
Аптис општ: зборување и слушање 9 јуни 2020 10.00 Регистрирајте се тука
10 јуни 2020 17.00 Регистрирајте се тука

Aptis Advanced

Наслов на темата Датум Време Линк за регистрација
Аптис напреден: читање и пишување 9 јуни 2020 17.00 Регистрирајте се тука
15 јуни 2020 10.00 Регистрирајте се тука
Аптис напреден: зборување и слушање 16 јуни 2020 17.00 Регистрирајте се тука
18 јуни 2020 10.00 Регистрирајте се тука

Special webinars

Наслов на темата Датум Време Линк за регистрација
Кон Б2 на Аптис 17 June 2020 10.00 Регистрирајте се тука
17 June 2020 17.00 Регистрирајте се тука
Кон Ц1 на Аптис 23 June 2020 10.00 Регистрирајте се тука
23 June 2020 17.00 Регистрирајте се тука
Споделете на социјални мрежи