Ве покануваме редовно да ја проверувате оваа страница за нови информации.

Call 1 - Media for Change, image

Повик до медиумите во Северна Македонија да аплицираат за грантови во рамки на програмата за бизнис иновации и/или за производство на квалитетна содржина со вклученост на публиката (CLOSED)

Проектот објавува повик за аплицирање во рамките на два ЛОТa: Програма Business Innovation Synergiser и Производство на квалитетна содржина со вклученост на публиката.