Девојка гледа во нејзиниот мобилен телефон, додека нејзините две пријателки седат спроти неа со лаптоп помеѓу нив во кафуле.een them in a café

Овде може да прочитате за отворените повици, тендери и други можности кои се однесуваат на програмата. Ве молиме, редовно проверувајте ја оваа страница.  

Минати пријавувања и повици

Споделете на социјални мрежи