Кога играме, истражуваме кои сме.

PlayUK им овозможи на посетителите да воспостават комуникација со смешните, мрачните, замислените и позитивните светови, идеи и ликови на дел од најистакнатите автори на виртуелна реалност, игри и интерактивна уметност. Публиката ја доживеа иднината на игри со музика во жив од познати диџеи во простор трансформиран од светло и дизајн. 

Сакате да дознаете повеќе за кураторите на оваа изложба? Кликнете овде.

Споделете на социјални мрежи